داستان

آخرین مطالب
اعلانات

تبلیغات

پیامک تبلیغاتی وبمستران هوشمند
تعدادی

تعدادی از حکایت های دهخدا

علی‌اکبر دهخدا متولد۱۲۵۷ – ۷ اسفند ۱۳۳۴، ادیب، لغت‌شناس، سیاست‌مدار و شاعر ایرانی بود. وی مؤلف و بنیان‌گذار لغت‌نامه دهخدا هم بوده‌است. دهخدا از مشهورترین چهره‌های فرهنگ و ادب فارسی معاصر است. امثال حکم و لغت نامه از تألیفات بزرگ علی اکبر دهخدا هستند. در ادامه چند حکایت از دهخدا برای شما عزیزان آورده ایم. با ما همراه باشید.

حکایت

حکایت های حاتم طایی

نام حاتم طایی به گوش همه رسیده است، فردی که بسیار دست و دلبازی می کند و بخشنده است را می گویند حاتم بخشی می کند یا مانند حاتم طایی است. حاتم طایی از شعرا و بزرگان عرب بود که در سخاوت و بخشش زبانزد خاص و عام بود. در ادامه حکایت های از حاتم طایی میخوانید.

حکایت

حکایت های زیبا و تامل برانگیز

در قرون وسطی، کشیشان بهشت را به مردم می‌فروختند و مردم نادان هم با پرداخت هر مقدار پولی قسمتی از بهشت را از آن خود می‌کردند. فرد دانایی که از این نادانی مردم رنج می‌برد، دست به هر عملی زد نتوانست مردم را از انجام این کار احمقانه باز دارد، تا اینکه فکری به سرش زد. به کلیسا رفت و به کشیش مسئول فروش بهشت گفت: قیمت جهنم چقدر است؟

حکایت

حکایت مرد فقیر و پادشاه

روزی روی دُر گرانبهای پادشاه لکه سیاهی مشاهده شد هر کاری درباریان کردند نتوانستد رفع لکه کنند هر جایی وزیر مراجعه کرد کسی علت را نتوانست پیدا کند تا مرد فقیری گفت من می دانم چرا دُر سیاه شده است.

حکایت

حکایت های خیام نیشابوری

حکیم غیاث الدین ابوالفتح عُمَر بن ابراهیم خیام نیشابوری در ۲۸ اردیبهشت ۴۲۷ در نیشابور به دنیا آمد. او به خیامی و خیام نیشابوری و خیامی النیسابوریهم نامیده شده است، از ریاضی دانان، ستاره شناسان و شاعران به نام ایران در دوره سلجوقی است.

کد آپدیت آنتی ویروس ESET