close
نازچت
این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید
loading...
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوانپاسخبازدیدتوسط
1163mehran19
091parastomag
1233aminmoin
1184aminmoin
0219parastomag
0296parastomag
0290paye2
کد مطلب: P598 | تاريخ انتشار :29 / 09 / 1394
این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید
مجله اينترنتي پرستو

یکی از دلایل سفید شدن زودرس مو کاهش مس در بدن است

 

چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و املاح معدنی موجود در برخی مواد غذایی در جوانتر ماندن و کند شدن اثرات پیری بسیار موثر است.

 

چای سبز: اوکیناوا، یکی از سرزمین های ژاپن خانه افراد با بیش از صد سال سن در جهان است. از هر ده هزار نفر در اوکیناوا، 7 نفر شمع صد سالگی خود را خاموش می کنند. یک چیز در میان همه این افراد مشترک است: نوشیدن چای سبز.

محققان موسسه علوم زیستی اخیرا کشف کرده اند که ریز مغذی های موجود در چای سبز از خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری عروقی پیشگیری می کند. ضمنا نوشیدن چای سبز باعث کاهش چین و چروک و از بین رفتن التهاب در بدن می شود.

 

انگور: حاوی آنتوسیانینها است که کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را به همراه دارد. مصرف انگور از چشم در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن جلوگیری می کند.

 

قارچ: یکی از دلایل سفید شدن زودرس مو کاهش مس در بدن است. بدن شما برای تولید رنگدانه برای پوست و مو نیاز به مس دارد و قارچ یکی از بهترین منابع حاوی مس است. تنها نصف فنجان قارچ 71 درصد میزان نیاز روزانه به مس را فراهم می کند.

 

پنیر چدار: خبر خوب برای دوستداران چدار این است که مصرف آن باعث حفظ درخشندگی دندان ها می شود. علاوه بر این ترکیبات موجود در این چنیر باعث کمک به دفع اسید در دهان و حفظ مینای دندان می شود. این نوع پنیر برای کاهش وزن هم مفید است.

 

گریپ فروت: در میان افراد 65 ساله به بالا، از هر 5 سقوط یک سقوط منجر به آسیب های جدی به استخوان ها می شود. آب گریپ فروت علاوه بر شیر می تواند تراکم استخوان ها را بهبود بخشد و از دست رفتن استخوان را کند کند.

 

ماهی ساردین: بهترین منبع ویتامین دی است و به جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند. اسیدهای چرب موجود در آن حافظه را بهبود می بخشد و عملکرد مغز را افزایش می دهد.

 

گردو: سرشار از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا سه است که به طور قابل توجهی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. مصرف فقط یک اونس گردو در روز خطر ابتلا به این بیماری ها را تا 40 درصد کاهش می دهد.

 

زغال اخته: غنی از آنتی اکسیدان ها است و به جلوگیری از بروز آلزایمر کمک فراوانی می کند. همچنین منجر به کاهش از دست دادن سولل های مغزی در اثر استرس اکسیداتیو می شود.

 

غلات سبوس دار: مصرف این گونه غلات پوست را جوان نگه می دارد و سرعت چین و چروک را کاهش می دهد.

 

اسفناج: غنی از امگا سه و فولات است و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی به علاوه پوکی استخوان کمک می کند.

 

گوجه فرنگی: غنی از آنتی اسیدان ها است و به مبارزه با اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش می رود.

 

ماست: یک محصول پروبیوتیک از باکتری های مفید روده محافظت می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می بخشد و محافظ ابتلا به سرطان است.

 

هویج: میوه ها و سبزیجات قرمز و نارنجی حاوی کاروتنوئیدها هستند که از خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند روماتیسم و آرتریت جلوگیری می کنند.

انار، سیب، تمشک و کلم را نیز می توان به این فهرست افزود.

منبع:iec.behdasht.gov.ir




اکر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

موضوع : سلامت , تغذیه ,
نويسنده : admin بازديد : 83 نظرات ()
تبلیغات


دیگر مطالب این بخش
ارسال نظر براي اين مطلب
نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

   

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات


    بازار قیمت


    | ورود یا عضویت |