close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا

طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا

تازه ترین انتشار یافته ها
پیغام مدیر
از این که سایت ما را به عنوان سایت مورد نیاز خود انتخاب کرده اید متشکریم.

فروشگاه مد و لباس

theme-one-specialDay1   theme-one-specialDay2

تبلیغات

طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا

طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا
مجله اينترنتي پرستو

مواد لازم برای مسقطی انار :

 شکر 400 گرم 
 نشاسته 8 قاشق غذاخوری 
 گلاب  100 میلی لیتر
 آب انار 4 لیوان 
کره 40 گرم
دانه انار به مقدار لازم

 

طرز تهیه مسقطی انار :

نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.

 

مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 

مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.


بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی