close
چت روم
close
چت روم
close
چت روم
طرز تهیه کوفته کدو سبز

طرز تهیه کوفته کدو سبز

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات


تبلیغات

طرز تهیه کوفته کدو سبز

تاریخ انتشار : 24 / 01 / 1397
طرز تهیه کوفته کدو سبز
مجله اينترنتي پرستو

«کوفته کدو سبز» هم برای خودش گزینه ای است

هر خانمی حداقل برای یکبار هم که شده، کوفته درست کرده است. اما کوفته هایی که درست کرده ایم، اکثرا شبیه به هم هستند. فکر نمی کنم تا به حال به کوفته با کدو سبز فکر کرده باشید، در این مطلب طرز تهیه کوفته کدو سبز را به شما آموزش داده ایم.

 

میزان سرو: 4 نفر

 

مواد لازم برای کوفته کدوسبز :

 روغن زیتون3 قاشق سوپخوری 
 سیر ریز خرد شده2 حبه 
کدو سبز رنده شده 2 عدد 
 نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شدهیک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغیک عدد
برگ ریحان ریز خرد شده3 قاشق سوپخوری
پودر سوخارییک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شدهیک چهارم پیمانه

 

مواد لازم سس کوفته کدوسبز :

 فلفل قرمز ریز خرد شده2 قاشق سوپخوری 
 گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده2 پیمانه 
 فلفل سیاه پودر شدهبه مقدار لازم 
 نمکبه مقدار لازم 

 

طرز تهیه کوفته کدوسبز :

دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

سیر ریز خرد شده را حدود یک دقیقه در روغن تفت دهید.

 

کدو سبز رنده شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.

نمک و فلفل سیاه بیافزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

تا حد ممکن آب کدو سبز را با فشار دادن آن بگیرید.

تخم مرغ، برگ ریحان ریز خرد شده، پودر سوخاری و پنیر پارمزان را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

موارد را ورز دهید و سپس گلوله های کوچکی را از آن جدا کنید و در سینی فر بچینید.

آنها را حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

 

برای تهیه سس فلفل قرمز ریز خرد شده را با گوجه فرنگی پوره شده در مخلوط کن، مخلوط کنید تا صدف و یکدست بشوند.

 

سپس این مخلوط را به یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی حرارت متوسط اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید.

 

نمک و فلفل سیاه بزنید.

کوفته ها را به ظرف مناسبی انتقال داده و سس را روی آنها بریزید و در صورت تمایل با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 7

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید