آخرین ارسال های انجمن

عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
کدهای آپدیت امروز آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی (01-11-96) | 0 | 338 | parastomag |
کدهای آپدیت امروز آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی (24-06-96) | 0 | 516 | parastomag |
دانلود کلیپ آموزش ساخت بمبهای دودزا رنگی | 1 | 745 | mehran19 |
کدهای آپدیت امروز آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی (04-05-96) | 0 | 578 | parastomag |
کدهای آپدیت امروز آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی (21-09-95) | 1 | 830 | aminmoin |
رونمایی تویوتا از یاریس جدی | 1 | 777 | aminmoin |
کدهای آپدیت امروز آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی (30-08-95) | 0 | 729 | parastomag |
معمای امروز : شکارچی چقدر فشنگ به همراه دارد؟ | 0 | 760 | parastomag |
کتاب داستان 3d ایرانی | 0 | 736 | paye2 |
لاوروف: نمیخواهیم وارد بازیهای بچهگانه شویم


به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، رییس دستگاه دیپلماسی روسیه اظهار کرد: در حال حاضر شرکای غربی ما به خصوص انگلیس، آمریکا و چند کشور دیگر که از آنها کورکورانه تبعیت میکنند، تعارفات را کنار گذاشته و علنا دست به دروغگویی میزنند.
لاوروف ادامه داد: ما به این وضعیت با خونسردی واکنش نشان خواهیم داد و تأکید داریم که هرگونه اتهامی باید بر اساس واقعیتها مورد بررسی قرار گیرد.
به گفته وزیر امور خارجه روسیه، مسأله اخراج متقابل دیپلماتها به روسیه بستگی ندارد بلکه این غرب است که باید در ابتدا رویکرد خود را متوقف کند.
لاوروف تصریح کرد: در دیپلماسی اصل عمل متقابل وجود دارد و هیچ کس آن را زیر پا نمیگذارد. این اصل به طور مستمر اعمال خواهد شد.
رییس دستگاه دیپلماسی روسیه اضافه کرد: ما نمیخواهیم وارد بازیهای بچهگانه شویم؛ کاری که شرکای غربی ما دقیقا در حال انجام آن هستند.






