close
تبلیغات در اینترنت
حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

تاریخ انتشار : 04 / 05 / 1396
حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو
مجله اينترنتي پرستو

Google Drive فضای نامحدودی را برای پشتیبان‌گیری از تصاویر در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اگر از نسخه رایگان گوگل‌درایو استفاده می‌کنید، گوگل به شما ۱۵ گیگابایت فضای خالی ارائه می‌کند، با این حال با آپلود تصاویر در این فضا، حجم شما تغییر نخواهد کرد و می‌توانید به مقدار نامحدودی عکس‌های مختلف را در این فضای ابری ذخیره‌سازی نمایید. این کاربرد زمانی بیشتر به چشم می‌آید که مجموعه بزرگی از عکس‌های HD در اختیار و دستگاه شما برای نگه‌داری همه‌ی آن‌ها کافی نیست. با چنین قابلیتی‌ می‌توانید به هراندازه که می‌خواهید عکس‌ها را ذخیره‌سازی نمایید.

 

اگر از قبل عکس‌های خود را بر روی گوگل درایو آپلود کرده باشید، می‌توانید به محل ذخیره‌سازی عکس‌های خود بروید و سپس عکس‌ مربوطه را انتخاب کنید و بر روی سه نقطه‌ای که در بالای صفحه نمایش به چشم می‌خورند ضربه بزنید. حال آخرین گزینه یعنی Delete device copy را انتخاب کنید. عکس از سیستم شما حذف می‌شود و در گوگل درایو باقی می‌ماند. اگر بخواهید می‌توانید چند عکس را به شکل‌ همزمان حذف نمایید، برای اینکار مجموعه دلخواه آن‌ها را انتخاب نمایید و سپس همین مراحل را برای آن‌ها انجام دهید.

 

حذف فایل از google drive , آپلود تصاویر در گوگل درایو

حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

 

اگر از قبل از عکس‌های خود پشتیبان تهیه نکرده‌اید، نرم‌افزار عکس خود را باز کنید و بر روی سه خط افقی (دکمه همبرگری) که در بالا سمت چپ صفحه وجود دارد، کلیک نمایید. Settings را انتخاب کنید و بر روی Back up & sync بزنید و آن را فعال نمایید. حال به پایین همین صفحه بروید و  Upload size را بیابید. بر روی آن کلیک کنید و در منویی که برای شما ظاهر می‌شود  High quality را انتخاب کنید.

 

اگر این گزینه را نزنید، عکس‌هایی که آپلود می‌کنید فضای شما را اشغال خواهند کرد. حال از این به بعد، هر زمان عکسی بگیرید، به شکل خودکار بر روی گوگل‌درایو ذخیره می‌شود و با مراحلی که بالا ذکر شد، می‌توانید آن‌ها را از سیستم پاک کنید.

 

حذف فایل از google drive , آپلود تصاویر در گوگل درایو

آپلود تصاویر در گوگل درایو

 

منبع:tarfandestan.com


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید