طرز تهیه بورک برنج و مرغ

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

طرز تهیه بورک برنج و مرغ

تاریخ انتشار : 10 / 03 / 1396
طرز تهیه بورک برنج و مرغ
مجله اينترنتي پرستو

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان پخت:  1:25 دقیقه

مواد مورد نیاز برای: 16 عدد

 

 برنجیک و یک دوم پیمانه 
 سینه مرغ نصف یک عدد
 نعنا تازه (ساطوری شده)یک دوم پیمانه 
 جعفری (ساطوری‌شده) 1 پیمانه
نمک وفلفلبه میزان لازم
سفیده تخم مرغ1 عدد
خمیر یوفکا مثلثیبه میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

روش پخت بورک برنج و مرغ :

برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

 

هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش 1 قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید