close
چت روم
طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص افطار

طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص افطار

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های ماهواره ای برای اندروید

تبلیغات

طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص افطار

تاریخ انتشار : 10 / 03 / 1396
طرز تهیه آش سبزی شیرازی مخصوص افطار
مجله اينترنتي پرستو

آش سبزی شیرازی آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.

 

مواد لازم آش سبزی شیرازی :

 گوشت سردست گوسفندی با استخوان 500 گرم 
سبزی (تره، ترخان، شوید)  400 گرم 
 نخود 100 گرم
عدس  100 گرم 
لوبیا قرمز 100 گرم
برنج نیم دانه 100 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
ترخان خشک 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش سبزی شیرازی :

حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آنها می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند.

 

گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را نیز جداگانه می پزیم.

 

سبزی ها را پس از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزند. پس از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته و سبزی ها اضافه می کنیم. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می آوریم و استخوان آن را جدا می نماییم و گوشت آن را می کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.

 

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملاً می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود.

 

نکته ها : بهترین گوشت برای این آش گوشت گردن یا سردست می باشد. آش باید تا جایی  پخته شود که مواد خوب له شده باشند، می توانید برای سهولت بیشتر بعضی از مواد آش را از شب قبل اماده کنید؛ در مراحل آخر پخت مرتب باید آش را هم بزنید، راز اصلی خوشمزه شدن و کشدار بودن این آش هم زدن آن است.

 

می توانید همه مواد آش را با هم خوب بکوبید.


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 119

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید
دانلود نسخه جدید فیلترشکن Thunder VPN 2.4.8 برای اندروید