">

طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید |

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی عسل و گردو

تاریخ انتشار : 09 / 03 / 1396
طرز تهیه شیرینی عسل و گردو
مجله اينترنتي پرستو

شیرینی های خشک یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان در نوروز است. این بار با عسل و گردو یک شیرینی خشک عالی برای نوروز درست کنید.

 

مواد مورد نیاز شیرینی عسل و گردو :

 آرد (الک شده) 3 پیمانه
 کره یا مارگارین (نرم شده) 125 گرم
 پودر قند 1 پیمانه 
 زرده تخم مرغ4 عدد 
شیریک دوم پیمانه
عسل3 قاشق سوپخوری
گردو (خردشده)به میزان لازم
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک دو قاشق چایخوری

 

روش پخت شیرینی عسل و گردو برای نوروز:

کره را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط کنید.

پودر قند، 3 عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

روی خمیر را با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

 

از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود). سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر بمالید و با گردو تزیین کنید.

 

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

نکته برای تهیه شیرینی عسل و گردو :

این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.

 

منبع : ماهنامه سرآشپز


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید