close
نازچت
درمان آکنه با چای قرمز
loading...
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوانپاسخبازدیدتوسط
1160mehran19
091parastomag
1232aminmoin
1183aminmoin
0218parastomag
0295parastomag
0289paye2
کد مطلب: P2422 | تاريخ انتشار :18 / 01 / 1396
درمان آکنه با چای قرمز
مجله اينترنتي پرستو

چای هایی که سرشار از پلی فنول (مولکول‌های آنتی اکسیدان) هستند، می توانند پوست را مرطوب نگه داشته، اثرات مخرب UV را خنثی کرده و التهابات پوست را کاهش دهند.

 

از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آنها  به کار می رود، نیز می تواند برای پوست مفید باشد.

  

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

 

چای سبز 

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد. 

 

"کاتچین" موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و اثرات منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

 

تجمع رادیکال های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول های سالم پوست را نابود می‌کند.

 

پلی فنول های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

 

چای بابونه 

در میان دمنوش ها و چای های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه ها استفاده می شود.

 

چای بابونه حتی برای درمان پوست های جوش دار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال های آزاد ضروری است.

 

چای رویبوس یا چای قرمز 

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم هایی که نمی خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

 

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئیدهای موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه ها بسیار مفید است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


اکر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

موضوع : سلامت , زیبایی ,
نويسنده : admin بازديد : 24 نظرات ()
تبلیغات


دیگر مطالب این بخش
ارسال نظر براي اين مطلب
نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

   

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات


    بازار قیمت


    | ورود یا عضویت |