close
چت روم
طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

اخبار سایت

توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.
با سپاس

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های اجتماعی برای اندروید

تبلیغات

طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

تاریخ انتشار : 03 / 06 / 1395
طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای
مجله اينترنتي پرستو
توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.

کشک بادمجان لپه ای : برای 6 تا 8 نفر

مواد لازم برای کشک بادمجان لپه ای :

 گوشت مغز ران 400 گرم
 پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
 لپه یک پیمانه
 کشک سائیده غلیظ  دو پیمانه
بادمجان متوسط 12 عدد
روغن به میزان لازم


طرز تهیه کشک و بادمجان لپه ای :
ابتدا پیاز را خلال کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت را تکه تکه کرده وبه پیاز اضافه می کنیم. آنگاه لپه را شسته و داخل گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. سپس 3 لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا کاملا بپزد.

 

آنگاه کمی نمک داخل گوشت می ریزیم. می توان رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت بیافزاییم تا غذا خوشرنگ شود. بعد بادمجان ها را پوست کنده و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلائی شود.

 

آنگاه بادمجان ها را روی  قیمه آماده شده می چینیم تا قسمت میانی بادمجان ها بپزد و کاملأ پخته شود. بعد از آماده شدن خورش، بادمجان ها را دور دیس چیده و قیمه را وسط دیس می ریزیم. برای تزیین روی غذا می توان از کشک، گردوی خردشده و نعناع داغ استفاده کرد.

منبع : bistsotoon.com




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 186

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید