در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

در مسابقه سامسونگ و زومیت شرکت کنید و برنده ۳ دستگاه گلکسی نوت ۸ شوید!

زومیت با حمایت سامسونگ مسابقه‌ی رایگانی ترتیب داده است که در آن با پاسخ به سؤالات عمومی می‌توانید شانس خود را برای برنده شدن یکی از ۳ دستگاه گلکسی نوت ۸ آزمایش کنید.

در این مسابقه هر روز یک سؤال از شما پرسیده می‌شود و حتی اگر به پرسش‌ها پاسخ صحیح ندهید هم در قرعه‌کشی شرکت داده خواهید شد. اما هر چه امتیاز بیشتری داشته باشید شانس شما برای برنده شدن در مسابقه و کسب یکی از سه دستگاه گلکسی نوت ۸ بیشتر می‌شود. 


شرایط و قوانین مسابقه:

در این مسابقه به مدت یک ماه، هر روز یک پرسش مطرح می‌شود

با پاسخ به یک سؤال حتی اگر پاسخ اشتباه باشد در قرعه‌کشی شرکت داده می‌شوید

به ازاء پاسخ به هر پرسش ۵ امتیاز و به ازاء پاسخ صحیح، ۱۰ امتیاز به دست می‌آورید

هر چه امتیاز بیشتری به دست آورید به همان نسبت شانس شما برای برنده شدن در قرعه‌کشی افزایش می‌یابد

هر شب ساعت ۰۰:۰۱ بامداد سؤال جدید مطرح می‌شود و امتیاز روز قبل به حساب کاربری شما اضافه می‌شود

اگر هر روز در مسابقه شرکت کنید، به ازاء شرکت ۵ روز پشت سر هم ۲۰ امتیاز و به ازاء ۲۰ پاسخ پشت سر هم ۱۰۰ امتیاز کسب می‌کنید این امتیاز فارغ از پاسخ درست یا اشتباه داده می‌شود

اگر جواب سؤال را نمی‌دانید، کافی است روی دکمه از بیکس‌بی کمک بگیر کلیک کنید تا با مطالعه‌ی یک متن کوتاه درباره‌ی Galaxy Note 8 و البته کسر یک امتیاز از حسابتان، یک گزینه از چهار گزینه‌ی پرسش حذف شود

اگر دوستان خود را برای شرکت در مسابقه دعوت کنید، به ازاء شرکت هر کدام از دوستانتان ۵ امتیاز می‌گیرید. توجه داشته باشید زمانی امتیاز به حساب شما وارد خواهد شد که کاربر دعوت شده در مسابقه ثبت نام کرده و ایمیل فعال سازی را باز کرده باشد

این مسابقه برای تمام کاربران مجانی است و هیچ مبلغی بابت شرکت در این مسابقه در هیچ‌ مرحله‌ای دریافت نمی‌شود

در پایان مسابقه، قرعه‌کشی با در نظر گرفتن امتیاز کاربران انجام می‌شود و ۳ نفر برنده‌ی این مسابقات انتخاب و اعلام می‌شوند

پس از اتمام کمپین پاسخ صحیح تمام پرسش‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود


به‌روزرسانی:

امتیاز افراد دعوت‌شده به مسابقه که از طریق ایمیل‌های نامعتبر در مسابقه شرکت کرده بودند یا لینک فعال‌سازی را در ایمیل ارسالی از زومیت باز نکرده‌اند، پس گرفته شد. زمانی که ایمیل کاربر دعوت‌شده تأیید شود، امتیاز به حساب کاربر دعوت‌کننده اضافه خواهد شد.

کلیه‌ی امتیازات کسب‌شده‌ی کاربر، در ساعت ۰۰:۰۱ بامداد روز بعد به حساب وی وارد خواهد شد. تا پیش از این امتیاز دعوت‌شدگان به‌صورت آنی وارد حساب می‌شد.

پاسخ دو پرسش که به اشتباه در دیتابیس وارد شده بود اصلاح شد و امتیاز مربوطه نیز به حساب کاربرانی که پاسخ صحیح داده بودند، اضافه می‌شود.

همین حالا در مسابقه شرکت کنید.



تبلیغات

در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید

تاریخ انتشار : 31 / 05 / 1395
در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید
مجله اينترنتي پرستو
برخی خانم‌ها در طول زندگی اشتباهاتی را در آشپزخانه انجام می‌دهند که خود از آن‌ها بی‌خبر هستند. در این مقاله سعی کرده ایم بزرگترین اشتباهات این چنینی را گردآوری کنیم.

اشتباهات رایج خانم ها در آشپزخانه و آشپزی و راه حل بعضی از آن ها
اینکه ما بسیاری از کارها را به طور روزمره انجام می‌دهیم دلیل نمی‌شود که تصور کنیم آن‌ کارها صحیح هستند. اشتباهاتی که خانم‌ها در آشپزخانه نیز انجام می‌دهند از این دست هستند و بیشتر خانم‌ها به این دلیل که به این کارها عادت دارند، آن‌ها را صحیح تلقی می‌کنند. از جمله پرتکرارترین اشتباه‌های خانم‌ها در آشپزخانه و آشپزی از این قرار است :


جایگزینی مواد: جابه جا کردن یکی از مواد غذایی با دیگری همیشه جواب نمی دهد، بعنوان مثال استفاده از بیکینگ پودر بجای بیکینگ سودا در بعضی موارد احتمالاً همان مقدار که می خواهید پف مثلا  نمی کند!

راه‌ حل:  این مشکل همیشگی نیست مثلا می‌توانید عسل را به جای شکر سفید و خامه را به جای شیر غلیظ و یا آرد ذرت را به جای آرد گندم به کار ببرید اما برای اجتناب از اشتباه اول، در هنگام جایگزینی از یک آشپز حرفه‌ای یا یک کتاب معتبر آشپزی کمک بگیرید.

 

ترس از نمک: اکثر مردم نمک زیادی را در زمان مصرف مواد غذایی آماده یا فرآوری شده مصرف می‌کنند در حالی‌که از آن بی‌خبرند، استفاده معقول و به اندازه از نمک نه تنها ایرادی ندارد بلکه طعم غذا را کامل می‌کند، کاری که هیچ چاشنی‌ و طعم دهنده‌ دیگری نمی تواند انجام دهد.

راه حل: مقدار نمک مناسب هم غذای شما را خوشمزه می‌کند و هم به سلامتی شما آسیب نمی‌رساند، نمک علاوه بر طعم‌دهندگی در غذا کاربردهای دیگری نیز دارد، به عنوان مثال نمک به همراه مایه خمیر به ور آمدن خمیر کمک می‌کند، پس تنها در صورتی از نمک اجتناب کنید که به دستور پزشک باشد.


سبزی های خوردنی را با رطوبت در کیسه نگه می‌دارید و با این کار خود سبب پژمرده شدن آن‌ها می‌شوید. در صورتی که می‌توانید بعد از شست‌وشو آن‌ها را خشک کنید و سپس از آن‌ها نگهداری کنید.

 

نگهداری روغن و ادویه نزدیک اجاق گاز: شاید دوست داشته باشید ادویه ها و روغن خود را حول و حوش اجاق گاز نگه دارید تا هم در دسترس باشد هم ظرف های زیبای آن در چشم باشد! اما این کار باعث می‌شود تا ادویه و روغن، عطر و کیفیت خود را به مرور بدلیل گرما از دست بدهند.

راه حل: روغن و ادویه جات خود را ترجیحاً در جای خنک، تاریک و خشک نگه دارید، فاصله حداقل 20 سانتیمتر از اجاق گاز مناسب است.

 

داغ نکردن ماهیتابه در هنگام آشپزی: اگر شما مواد غذایی سرد را در روغن داغ نشده و در یک ماهیتابه سرد بریزید غذا به سادگی روغن را قبل از اینکه داغ شود جذب می‌کند و مجبورید دوباره روغن اضافه کنید و در پایان یک غذای چرب خواهید داشت.

راه‌ حل: ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد روغن را اضافه کنید و یک قاشق چوبی درون آن قرار دهید و هنگامی که دور قاشق حباب‌های ریزی به وجود آمد مواد غذایی را که به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید، این کار از چسبیدن غذا نیز جلوگیری می کند.

ورقه‌های آلومینیومی را پاره می‌کنید در صورتی که روی رول‌های آلومینیومی علامت‌گذاری شده است که از کدام قسمت باید بریده شوند. بیشتر افراد به اشتباه فکر می‌کنند چون پاره کردن این فویل‌ها با دست آسان است پس نیازی به قیچی نیست.

 

پر کردن لیوان آرد: بسیاری از آشپزها با اینکه از لیوان استفاده می‌کنند اما نتیجه کارشان رضایت بخش نیست و دلیل آن را نمی‌فهمند، دلیل این مشکل آن است که لیوان را داخل آرد کرده و آن را با فشار پر می‌کنند و در این صورت مقدار آرد از اندازه مورد نظر بیشتر می‌شود.

راه حل: برای اندازه‌گیری درست لیوان را با یک قاشق پر کرده و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید تا آرد اضافی بیرون بریزد.

 

پر کردن بیش از اندازه ماهیتابه: وقتی عجله دارید دلتان می خواهد سریع غذا را سرخ کنید و همه مواد با هم و در یک نوبت اضافه کنید!

راه حل: برای نتیجه بهتر مواد غذایی را در چند نوبت سرخ کنید تا هم آب نیندازد و هم یکنواخت سرخ شود، در غیر این صورت یا یک غذای پخته بجای سرخ  شده خواهید داشت  یا نیمی از غذا بیش از حد سرخ می‌شود و مابقی نیم پز خواهد ماند.


پوست سیب‌ زمینی خام را با چاقو می کنید و از این طریق مواد موجود در ناحیه اطراف پوست آن را نیز از بین می‌برید. در صورتی که با قرار دادن سیب زمینی به مدت کمی در آب و یا جوشاندن آن می‌توانید پوست آن را بدون صدمه به گوشت آن بتراشید.

 

روغن در آب پاستا: اضافه کردن روغن در آبی که پاستا را در آن می پزید از جمله کارهایی است که همه آشپزها در هنگام تهیه پاستا انجام می‌دهند.

راه حل: اگر پاستای شما با کیفیت است نیازی به اضافه کردن روغن در آب جوش ندارید، می توانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به آب پاستا از چسبیدن آن جلوگیری کنید، اگر پاستا را بیش از زمانی که لازم است نجوشانید نیازی به اضافه کردن هیچ کدام از این مواد نیست.

 

ترس از حرارت: اگر غذای خود را روی شعله کم سرخ کنید هرگز برشته نمی شود و این به معنی آن است که عطر غذا از آن خارج نمی‌شود.

راه‌ حل: از حرارت بالا برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، فیله مرغ و غذاهایی استفاده کنید که ضخامت کمی داشته و نیاز به مغز پخت شدن ندارند و حرارت متوسط برای مواد غذایی ضخیم تر استفاده کنید.


مایکروویو را تمیز می‌ کنید و داخل آن را سیم می‌کشید. بهتر است به جای این کار، اسفنجی خیس را به مدت یک دقیقه آغشته به کمی مواد تمیزکننده داخل آن قرار دهید و آن را روشن کنید. این افزایش دما و تبخیر آب اسفنج سبب از بین رفتن جرم موجود در مایکروویو می‌شود.

 

سرو سریع گوشت: برش گوشت بلافاصله پس از پختن آن باعث می‌شود آب آن خارج شود و گوشتی که آب آن خارج شده هم خاصیت کمتری دارد و هم سفت می‌شود.

راه حل: وقتی به گوشت پس از پخت حداقل 10 دقیقه استراحت دهید رشته های گوشت  آب درون گوشت را به خود جذب می کند و در نتیجه گوشت آبدارتر، طعم دارتر و نرم تری خواهید داشت.

 

مخلوط کردن بیش از حد مواد خمیر: در تمام دستورهای تهیه مافین، پن کیک و کیک ها به این جمله برمی‌خورید که مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید اما اگر شما بیش از اندازه این کار را انجام دهید، گلوتن موجود در آرد از آن جدا شده و باعث سفت شدن کیک یا مافین می‌شود.

راه حل: مواد خمیر را بیش از اندازه هم نزنید، همین که احساس کردید مواد به صورت یکنواخت مخلوط شده اند کفایت می‌کند.

 

منابع : jamejamonline.ir

kafgir.com


اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید