close
چت روم
طرز تهیه قورمه سبزی هندی

طرز تهیه قورمه سبزی هندی

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

اخبار سایت

توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.
با سپاس

دانلود نسخه جدید پوسته ایران موزیک مخصوص وردپرس



دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود افزونه Yoast SEO Premium 7.6.1

دانلود نرم افزار مشاهده شبکه های اجتماعی برای اندروید

تبلیغات

طرز تهیه قورمه سبزی هندی

تاریخ انتشار : 17 / 02 / 1395
طرز تهیه قورمه سبزی هندی
مجله اينترنتي پرستو
توجه : به دلیل مشکلات هاست و سرور ممکنه متن بعضی از مطالب خراب یا به درستی نمایش داده نشه که شما می تونید از طریق نظرات همان مطلب ما رو در جریان این خرابی قرار دهید.

قورمه سبزی هندی ها با گوجه فرنگی، گوشت و ماست تهیه می شود

 

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست، یکی از غذاهای مورد علاقه هندی ها است که در آن از یک چاشنی با تندی متوسط استفاده می شود. سرو آن همراه با نان چاپاتی تازه بسیار دلچسب است.

مواد لازم برای قورمه سبزی هندی :

 گرام ماسالا  1 قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده  1 قاشق چایخوری
 هل سیاه 2 عدد
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
ساقه دارچین 2 تکه 2.5 سانتیمتری
نمک 1 قاشق چایخوری
ماست ساده 150 میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده نیم کیلو
روغن 150 میلی لیتر
پیاز خلال شده 2 عدد
آب 600 میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

مواد لازم جهت تزیین قورمه سبزی هندی :

برگ گشنیز تازه خرد شده مقداری
 فلفل سبز تند خرد شده  2 عدد


طرز تهیه قورمه سبزی هندی :
گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، دارچین، نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید.

گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید.

گوشت را اضافه نموده و حدود 5 دقیقه آن ها را سرخ نمایید. حرارت را کم نمایید، آب را اضافه نموده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید.

5 گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد.

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز:
قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.

 

منبع : avayesalamati.com




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید


نویسنده :
تعداد بازديد : 134

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید