طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

پیغام مدیر
| به وب سایت مجله اینترنتی پرستو خوش آمدید | شما می توانید برای استفاده از امکانات بیشتر در وب سایت ما عضو شوید | برای نویسندگی در سایت با ما تماس بگیرید |

تبلیغات

طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی

تاریخ انتشار : 23 / 01 / 1395
طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی
مجله اينترنتي پرستو

سالاد استیک و سیب زمینی جزو انواع سالاد می باشد

 

مواد لازم برای سالاد استیک و سیب زمینی :

 سیب زمینی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شدهیک کیلوگرم
 روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
 گوشت کبابی خرد شده به قطر 2/5 سانتی متریک کیلوگرم
 کاهو2 عدد
سس سالسابه اندازه دستورالعمل
پیازچه5 عدد

 

طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی :
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

درون ظرف خود سیب زمینی ها را  قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.

ضمناً یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلم مو روی استیک ها بکشید. آنها را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.

 

کاهو را برش دهید به قسمت های 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید.

سس سالسا را آماده کنید. کاهوها را روی بشقاب ها قرار دهید و سپس سس سالسا را روی هر کدام بریزید و بعد روی سیب زمینی، پیازچه، استیک و گوجه فرنگی ها.

طرز تهیه سس سالسا:
در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق چایخوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و فلفل را ترکیب کنید.

 

منبع :chashnik.com




اگر از این مطلب خوشتون اومده باشه میتونید برای بهتر شدن مطالب و همچنین پیشرفت و پایداری این مجله در آن سهیم باشید
شما فقط با پرداخت 2000 تومن میتونید در هزینه های این مجله شریک شوید

ارسال نظر براي اين مطلب

نظرات شما باعث دلگرمی ما و بهتر شدن مطالب سایت می شود
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبلیغات

جهت سفارش کلیک کنید

به گروه تلگرام سایت ما بپیوندید به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید